donderdag, 27 juni 2013 12:30

Cursus 'Sporten en afvallen kan gewoon thuis'

Deze cursus bestaat uit een bewegingsles en een voedingsles. Tijdens de bewegingsles wordt gebruik gemaakt van verschillende sportmaterialen, zoals een handgewicht, Dyna band en Rondollbal.

Met deze materialen kunt u ook thuis oefenen.

“Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent”.

Prijs voor deze cursus is €75,-. Servicepashouders krijgen 10% korting. Lees hier welke voordelen de servicepas nog meer biedt. Wij vragen een bijdrage van € 25,00 voor de sportmaterialen. Data: woensdag 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober en 6 november van 20.00-21.00 uur

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals VitrasCMD volgt?!

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van VitrasCMD: 0900 - 82 123 82 (lokaal tarief). Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voldoende interesse wordt er een herhalingscursus georganiseerd. Cursussen Houten, Hollandsspoor 3

Wijzigingen onder voorbehoud.