donderdag, 27 juni 2013 13:09

Cursus Train je brein!

Herkent u zich in de volgende situaties? U vergeet namen, kunt niet op een woord komen of u loopt naar een ruimte om iets te pakken en bent vergeten wat het was.

Met onze effectieve en preventieve cursus 'Train je brein!' kunt u uw geheugen en concentratievermogen drastisch verbeteren.

Samen met een ervaren therapeut gaat u in 4 bijeenkomsten van anderhalf uur aan de slag om op effectieve wijze uw geheugen- en concentratievermogen aanzienijk te verbeteren.

“Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent”.

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van VitrasCMD: 0900 - 82 123 82 (lokaal tarief). Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursussen Houten, Hollandsspoor 3. Data: vrijdag 1, 8, 15, en 22 november van 13.30-15.00 uur                                                                               Wijzigingen onder voorbehoud.

Prijs voor deze cursus € 79,00. Servicepashouders krijgen 10% korting. Lees hier welke voordelen de servicepas nog meer biedt.

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals VitrasCMD volgt?!