woensdag, 30 oktober 2013 07:30

Lieve kinderen, ouders en verzorgers uit Houten

We kunnen bijna niet wachten, maar zaterdag 23 november is het eindelijk zover! Dan kom ik, Sinterklaas, weer naar Houten. Natuurlijk neem ik ook heel veel Pieten mee. We vinden het heel erg leuk om je te ontmoeten. Daarom komen we op een aantal plekken in Houten.

Hieronder vind je het schema:


10. 00 uur – Pietenband speelt op de Tripkade. Zingen jullie allemaal mee? Dan horen we jullie en weet de Stoombootpiet precies waar hij naartoe moet.
10. 30 uur – De stoomboot legt aan bij de Tripkade. De burgemeester heeft beloofd dat hij ons zal ontvangen. Omdat het vaak druk is, zorgt Regelpiet dat er dranghekken bij de Tripkade staan. Willen jullie vragen of iedereen achter de hekken wil staan?
12. 00 uur – De winkeliersvereniging van winkelcentrum het Rond verwacht ons op het Plein. Samen met mijn Pieten loop ik een rondje door het winkelcentrum en om
13. 00 uur stappen we in onze pietenbus, die bij de Kwalitaria staat.
13. 30 uur – Samen met mijn Pieten blijf ik een uurtje op winkelcentrum Castellum.
14. 45 uur - Buspiet brengt ons voor de laatste stop naar het Oude Dorp. Ook daar blijven we een uurtje.
15. 45 uur – Helaas, we vertrekken uit Houten en gaan dan kinderen in andere plaatsen een bezoekje brengen. s Avonds gooien we misschien wel een cadeautje door de schoorsteen.

Mijn Pieten proberen alle kinderen een handje te geven. Soms lukt het zelfs om met een Piet op de foto te gaan. Van Feestpiet moet ik vragen of jullie verkleed willen komen als Zwarte Piet of Sinterklaas. Dat vindt hij, en wij allemaal, altijd zo gezellig.

O ja, Fietspiet fluistert in mijn oor of iedereen op de fiets wil komen. Het is altijd heel druk en de politie controleert op foutparkeerders. Enne, fietsen is toch superleuk.

Sinterklaas en alle Pieten.

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/oktober/30/lieve_kinderen_ouders_en_verzorgers_uit_houten

Media