dinsdag, 07 januari 2014 11:52

Masterclass Zakendoen in de Nieuwe Economie

Iedereen heeft het over de nieuwe economie… Maar hoe ziet die eruit? En hoe profiteer je er als ondernemer optimaal van? Via de Gemeente Houten ontvingen wij deze uitnodiging. Speciaal voor leden van IKH, OKK en PMO presenteert auteur Marga Hoek in een 2 uur durende masterclass Zakendoen in de Nieuwe Economie haar geheel nieuwe kijk op ondernemerschap.
 
Marga opent zeven vensters op succesvol zakendoen; onderbouwd met concrete modellen en geïllustreerd door tientallen (internationale) cases. Daarna kijkt zij met u naar de lokale economie. Wat doet Houten momenteel en hoe kun je duurzaam ondernemerschap in Houten toepassen?
 
 
Marga Hoek

Marga Hoek is een boegbeeld voor duurzaam ondernemerschap in Nederland. Als voormalig CEO, directielid, bestuurder en sinds 2010 algemeen directeur van De Groene Zaak maakt ze zich dagelijks sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Haar eigen ervaringen en visie, getoetst aan en geïnspireerd door een omvangrijk (internationaal) netwerk, vormen de basis van dit boek.

Dag in dag uit streeft Hoek naar verbindingen en synergie tussen de verschillende werelden van bedrijfsleven, politiek en wetenschap. Ook daarvan Zakendoen in de Nieuwe Economie een exponent.

Marga Hoek (1965) woont met haar drie kinderen in Bloemendaal.

 
 
Plaats: Gemeentehuis Houten.
Datum: 20 januari 2014, van 15:30 tot 17:30.
Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden.