donderdag, 20 maart 2014 19:25

OKEPoP op Koningsdag

Het leukste gratis festival tijdens Koninginnedag in Houten!!

 De volgende bands treden op:

CRUDER is engels en betekent letterlijk ruw en ongepolijst. Deze kernwoorden komen tot uiting in de gevoelige ballads en stevige rock muziek en zijn typerend voor de band. Onlangs was de band te gast bij radio 538 voor een live optreden. In maart wordt er gestart met nieuwe cd opnamen en touren zij het komende jaar door het land. CRUDER bestaat uit drummer Bas Zwaag, bassist Corné Gietman, slaggitarist Wim Enkelaar, sologitarist Yana Suryana en Zanger Gert-Jan Stevens.Nieuwsgierig? Kijk en luister dan op www.cruder.nl.

4US is een allround coverband uit Houten/Driebergen van ervaren  muzikanten. De groep bestaat sinds november 2012 en wordt gevormd door Sascha op bas en zang, Erik op gitaar, Bas op toetsen en zang en Ruud op drums en zang. Sinds enkele weken is Marjo de nieuwe leadvocalist. En wat voor een! 4US heeft een transparante sound waardoor ritmische hoogstandjes, sfeerbepalende toetsen en imponerend gitaarwerk de ruimte krijgen. Het repertoire is een mix van hits uit de laatste 40 jaar met een lichte voorkeur voor soul en funk. 4US repeteert bij HiGain in Houten, hofleverancier van de Oké-Pop backline op Koningsdag.

Henk Wilmans en de Rodeo Lasso Showband speelt regelrechte country in je moerstaal. De grootste countryklassiekers en nieuwe eigen hits. Henk heeft de muzikaliteit van de West site storie en raakt je zoals Clint Eastwood met zijn Magnum 45. Henk Hilmans en zijn Rodeo Lasso Showband bestaat uit: Godfried Boogaard,  Johan Nebbeling, Miep Oude-Aost ,  Hans Abbink, Emilie van Orsouw,  Maarten Kuipers.

OKEPoP wordt gehouden op het grasveld bij Sociaal Cultureel Centrum 'De Grund'.
Adresgegevens:
De Poort 79
3991 DK Houten

Meer informatie op de website van OKEPoP

Media

OKEPoP 2012, om alvast in de stemming komen