woensdag, 26 maart 2014 12:41

Bijeenkomst 3 april "Samen aan de Slag" voor recreatie ondernemers en lokale vrijwilligers

Recreatieondernemers en lokale vrijwilligersorganisaties kunnen de handen ineenslaan om meer bezoekers te laten genieten van de prachtige gebieden in de provincie Utrecht. Op donderdag 3 april organiseert IVN Utrecht een samenwerkings- en inspiratiebijeenkomst.

Zowel natuur, vogels, water als historie, cultuur en archeologische vondsten… Al deze elementen zijn volop aanwezig in het Utrechtse landschap. Als recreatieondernemer heeft u bezoekers te gast wiens verblijf u graag veraangenaamd door hen optimaal te laten genieten van de prachtige omgeving. Als vrijwilliger van een lokale organisatie deelt u met liefde uw passie, kennis en enthousiasme over natuur en historie van Utrecht met zoveel mogelijk mensen. Een mooie kans voor samenwerking, om mensen meer te laten genieten van het Utrechts Landschap!

Op donderdag 3 april organiseert IVN Utrecht in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, voorheen AgentschapNL) en Recron (Vereniging van Recreatieondernemers Nederland) een samenwerkings- en inspiratiebijeenkomst. Inspirerende bestaande initiatieven komen aan bod en met elkaar wordt gewerkt aan samenwerking en activiteiten om bezoekers en recreanten te interesseren en enthousiasmeren voor het Utrechtse landschap.

Bent u een recreatieondernemer (zoals hotel, B&B, camping, restaurant, theetuin) of een lokale vrijwilligersorganisatie (zoals natuureducatie, heemtuinen, historische vereniging, archeologie, landschap, weidevogelgroep) in de provincie Utrecht? Dan nodigen wij u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Het programma en het aanmeldformulier vindt u op deze pagina. U kunt zich aanmelden tot 31 maart. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met IVN Utrecht, Sigrid van der Ploeg (06-46413857 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer http://streekhuiskrommerijn.nl/nieuws/260776.aspx?t=bijeenkomst%203%20april%20%22samen%20aan%20de%20slag%22%20voor%20recreatie%20ondernemers%20en%20lokale%20vrijwilligers