vrijdag, 04 april 2014 09:48

Vast in de bieb

Op 6, 12 en 13 april zitten de leerlingen van Stardance Studio’s opgesloten in een bibliotheek. ‘Night at the Library’ is de titel van de show en wordt opgevoerd in Theater De Kom te Nieuwegein.

De show gaat over een nacht in een bibliotheek waar een aantal personages uiteindelijk meer met elkaar gemeen hebben dan dat op het eerste gezicht lijkt. Weg met die vooroordelen: ‘Don’t judge a book by its cover!’ Rond dit thema is deze voorstelling gemaakt, de voorstelling is zes keer te zien.

Dans, zang en acting wisselen elkaar in een wervelend tempo en in een spectaculair decor af. Al met al belooft het een indrukwekkend verhaal te worden.

Je hebt niets met boeken? Maakt niks uit, Stardance presenteert je namelijk een waar palet aan boektoppers maar dan net een beetje anders…. Laat je verrassen en duik samen met de leerlingen van Stardance in de wereld van de magie van boeken.

Nieuwsgierig? Kom dan ook kijken en bestel je kaarten voor ‘Night at the Library’ bij De Kom in Nieuwegein! Kijk op www.dekom.nl voor meer informatie.