dinsdag, 10 juni 2014 07:16

Gratis workshop ‘relaties: van levensbelang!?’

Gratis workshop ‘relaties: van levensbelang!?’

Op vrijdagavond 20 juni organiseert Siriz in Houten de gratis workshop ́Relaties: van levensbelang!?’. De avond is een verwenavond voor en door vrouwen met een leuke workshop en heerlijke hapjes en drankjes.
Minella van Bergeijk, schrijfster en landelijk coördinator (pre)marriagecourse bij Alpha Nederland, neemt de bezoekers mee in verschillende vragen.


Wie ben jij in relatie tot de ander?
Welke invloed hebben je relaties op wie jij bent?
Wat neem je van jezelf mee in contact met de ander en wat kan jij in het leven van een ander betekenen?

Neem je vriendinnen mee en ontdek met elkaar het geheim van geliefd zijn! Siriz geeft hulp, voorlichting en opvang bij onbedoelde zwangerschap. Per jaar worden 20.000 scholieren bereikt met voorlichting en worden 2.200 hulpvragen begeleid. Door heel Nederland heeft Siriz 17 lokale hulpposten. In Houten hebben verschillende samenwerkende kerken het plan gevat om gezamenlijk een hulppost van Siriz op te zetten en te financieren.
De opbrengsten van de avond zullen ten goede komen aan dit initiatief. Siriz is de werkorganisatie van de VBOK.
De gratis workshop is een onderdeel van de campagne negen maanden voor Suzanne en een beetje voor jezelf. Naast de gratis workshop presenteert Siriz zich en vertelt een tienermoeder haar indringende verhaal.
Vanaf 19.30 is iedereen welkom in de Sionkerk, Eikenhout 221 in Houten.
Graag aanmelden via www.siriz.nl/9maandenvoorsuzanne of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..