zaterdag, 14 juni 2014 12:31

Zomerschool Senioren

De succesvolle Senioren Zomerschool start op maandag 21 juli en duurt tot en met zaterdag 30 augustus. Zes zomerweken lang organiseert deze bijzondere Zomerschool allerlei leuke en interessante activiteiten speciaal voor ouderen. Ook dit jaar is er een zeer gevarieerd programma met enkele toppers in de herhaling, zoals het bezoek aan het Operationeel Controle Centrum Rail in Utrecht en het KNMI.

Nieuw dit jaar is onder meer een uitstapje naar het Tabaksteeltmuseum met een bijpassende wandeling langs de tabaksplantroute.
Er is voor elk wat wils.Zo kunt u zich nog inschrijven voor de Rondleiding in het Academiegebouw of Paushuize in Utrecht. Of u kunt zich nog aansluiten bij de voordracht van Poëzie en muziek, liederen van Goethe.
Let op: de inschrijvingen zijn al gestart en het loopt aardig storm. Het programmaboekje is verkrijgbaar bij onder meer alle centra van 'van Houten&co', het Gemeentehuis, de Bibliotheek, en Dorpshuis De Wiese in Schalkwijk.
Voor vragen kunt u van maandag tot en met donderdag terecht van 09.30 uur tot 12.00 uur bij Cursus&co in Wijkcentrum De Vuurtoren op de Zijdemos 30 in Houten, tel. (030) 63 642 55. Als u uw vraag liever persoonlijk stelt, bent u uiteraard van harte welkom.