maandag, 23 juni 2014 18:32

Beachtennis op het Stadsstrand

Van het AD tot de Telegraaf en natuurlijk de Houtense kranten. De media staat bol met WK nieuws maar ook van het het vijfde Houtense Beach Tennis toernooi. Aanstaande zaterdag biedt stadstrand het decor voor de wedstrijden en spelen.

In wedstrijden van 6 games strijden duo’s tegen elkaar. Je hebt geen tenniservaring of -materiaal nodig om mee te kunnen doen aan dit toernooi. De organisatie levert ballen en pallets en scheidsrechters als het moet. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 10 juli.

Toernooi en demo

Om een kloppend wedstrijdschema te maken is het wenselijk je van tevoren aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn onderdelen in de fun en fanatieke klasse. Dubbels ouder en kind, 12+ en 16+ kunnen zich aanmelden voor de heren- , dames of mixed dubbels. Er zijn verrassende prijzen te winnen en voor iedere deelnemer is er een cadeaubon van Telstar megastore. De hoofdprijzen zijn door Sport Point Cor Adelaar, Campingwinkel Frans de Witte en Cadeaushop Reinaerde. Meedoen betekent dus ook dat je kans maakt op mooie Houtense prijzen!

Rond 12.30 uur geven topspelers van TC Atalanta een demonstratie-partij, waarna ook een veld vrij komt om zelf een balletje te slaan. De organisatie daagt heel Houten uit om Beach Tennis te ontdekken. Er zijn lekkere hapjes en drankjes van ’t Eetartelier. DJ Art zorgt voor de juiste beach beats en dietiste Jolanda Donk heeft leuke quizvraagjes over een gezonde leefstijl. Genoeg te beleven op het stadst rand.

teamwork

Om een event van deze grootte te kunnen organiseren heb je veel hulp nodig. Mede-initiator Ellen de Roos: “ Scholieren van de Heemlanden vervullen hun maatschappelijke stage bij Beach Houten. Al vroeg beginnen ze met het opzetten van alle court, daarna schieten ze te hulp bij de ontvangst van spelers en wedstrijdleiding. Ze hopen ook geld op te halen voor het goede doel van Beach Houten, namelijk het Fonds Gehandicaptensport. Het belooft een leuke beachdag te worden.”