dinsdag, 24 juni 2014 06:50

Beach Party op het Stadsstrand

Op het Stadsstrand is er vanzelfsprekend een grote Beach Party. Het is even wachten tot 26 juli, maar dan krijg je ook wat. House, Latin House, Deep House, Techno en Techno House, we hebben het allemaal voor je geregeld.

Overdag verschillende workshops, tussendoor en daarna kun je lekker feesten.

Workshops

Yordana Rodriguez Illusionary Rockaz Crew komt om 12:00 naar het Stadsstrand voor een workshop Popping. Onderaan de pagina vind je een filmpje van Yordana. En is het niet iets voor jou om zo te dansen, is het altijd aangenaam om naar te kijken!

Christiaan Steijlen van ADHD (Always Doing Hardcore Damage) verzorgt een workshop breakdance. ADHD leeft en ademt breakdance. Wanneer je met breakdance kennis wilt maken, kom je gewoon langs om 13:00 op het Stadsstrand. Verschillende leden van ADHD zijn docent bij instituten en hebben zodoende veel ervaring in het geven van lessen. 

Het doel van deze workshops is het leren van de beginselen van bboying in een leuke en ontspannen sfeer, met als einddoel een presentatie met alle betrokkenen. ADHD fungeert als docent bij onder andere Maxfit, Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK), Enter (Houten), Portez (Lunetten), landelijke hiphop presentaties.

Always Doing Hardcore Damage

Line-up

Dennis van der Werf
Ravi
Morgan Bradley
Matthijs Engelhart
Shayam
Raid 05

Media