dinsdag, 24 juni 2014 07:41

Open BBQ op het Stadsstrand

Wat is een open BBQ? Nou het volgende: er is een strand en het is mooi weer! We hebben een gezellig strandpaviljoen met terras waar u terecht kunt voor een drankje, maar het bbq-en is helemaal aan jullie. Neem zelf een bbq mee, houtskool, aluminiumfolie, prikkers bordjes en natuurlijk lekker eten. Iedereen in zijn/haar eigenstijl.

Een varkentje aan het spit of juist vegetarische specialiteiten, of je nu een wegwerp-barbequetje meeneemt of een complete Weber buitenkeuken, het maakt niet uit. Inspireer elkaar voor de zomer en maak Houten een culinair BBQcentrum van de wereld.

Wel belangrijk: In verband met de veiligheid dient iedereen zich van te voren op te geven (Dat kan bij Mango’s café) en eventuele aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Na de BBQ, wordt er een film vertoond op groot scherm op het Rond. We moeten wel even wachten tot het goed donker is en dat duurt in de zomermaanden wel even. Daarom begint de film om 23:00 en zal tegen 1:00 ten einde zijn.

Wie tussen BBQ en film wat anders wil doen dan ontspannen loungen kan gaan shoppen. De winkels op het Rond zijn voor deze gelegenheid speciaal open tot middernacht.

Plaats en tijd: vrijdag 18 juli vanaf 18:00 uur vanzelfsprekend op het Stadsstrand.