zondag, 29 juni 2014 11:21

All You Can Party

Brothers Festival Dome introduceert een uniek all inclusive concept: "Brothers Beach House, All you can party". Elke zaterdag van juli 2014 t/m augustus 2014.

De zomervakantie staat voor de deur met reizen, feesten en festivals. Het zijn de leukste maar ook de kostbaarste maanden van het jaar. Maximaal feesten en genieten doe je daarom deze zomer in Brothers Festival Dome tijdens het nieuwe Brothers Beach House all-inclusive concept 'ALL YOU CAN PARTY!'

Voor maar E15,-?Inderdaad, voor slechts E15,- geniet je twee uur lang van onbeperkt frisdrank, bier, wijn en gezonde beach-smoothies, inclusief gratis entree en fantastische DJ's.

Thuis op de bank wachten of?Beter kan je stapavond niet beginnen, aftrappen met een frisse beach-smoothie vol vitaminen of een heerlijk koud biertje. Dansen, feesten, chillen, loungen en twee uur lang onbeperkt drankjes voor jou en je vrienden, dat is pas echt lekker beginnen aan de partynight.

En na 00.00 uur?De laatkomers na 00.00 uur komen we ook tegemoet deze zomer en wel met een verlaagde entreeprijs van E14,- naar E10,- Kortom, je begint je avond nog beter in "Brothers Beach House - All you can party."

Wanneer all-inclusive?Tijdens alle edities van "Brothers Beach House", zomer 2014. Alle zaterdagen van juli en augustus gaan we een uur eerder open (22.00 uur) voor maximale fun tegen minimale kosten.

Regels?Jazeker, Brothers Festival Dome is er alles aan gelegen dat jij een leuke avond hebt en daar met jouw eigen gedrag ook aan bijdraagt. Alcoholmisbruik en moedwillig verspillen van drank wordt pertinent niet toegestaan. Kijk hiervoor naar de door ons opgestelde regels voor het All You Can Party concept en onze normaal geldende huisregels.

More info

Lees meer http://www.brothers.nl/brothers/nieuws/208/All_You_Can_Party