vrijdag, 22 augustus 2014 00:00

Expositie Karel de Gaaf

Op dinsdagmiddag 2 september wordt om 14.00 uur de expositie geopend van Karel de Graaf. De opening is in wijkwerkplaats De meerkoet aan de Meerkoetweide 39 in Houten.  Bewoners uit de wijk zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.  De Meerkoet is  open op alle dinsdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Verder kunt u altijd binnen lopen als het gebouw open is. Wilt u er zeker van zijn dat u naar binnen kunt ,bel dan naar 030-7001535

Karel de Graaf is bewoner uit de wijk Noordoost. Hij schildert zowel figuratief,de landschappen, als non-figuratief waarin en kleur en lijnenspel de hoofdelementen zijn.
Acht jaar geleden heeft hij zich aangemeld bij een cursus 10 keer schilderen op de woensdagochtend van het Cursusprojekt Houten. Aangezien er geen vervolgcursus was,stelde de docente,beeldend kunstenaar Gerda Cozijnsen, toen voor om bij haar thuis in een groepje op de woensdagmorgen te komen schilderen. Het resultaat van 8 jaar zoeken, ontwikkeling en inspiratie laat zien dat je met compositie en kleur  vele kanten uit kunt. Intussen heeft hij ook al een aantal aquarelcursussen bij Ingrid Horsten gevolgd.