zondag, 31 augustus 2014 00:00

party "Ibiza Esence"

Stichting Proniños bestaat 5 jaar en organiseert daarom op 27 september de party "Ibiza Esence" in 't Gebouw in Tull en 't Waal.
Een DJ is aanwezig om je de Ibiza Essence te laten ervaren. Verder zijn er heerlijke hapjes, exclusieve wijn, goodie bij afsluiting van het feest.

Ook kun je je tenen laten "lezen" (echt waar!), kun je heerlijk relaxen tijdens een massage en meer verrassingen, maar dat zie je deze avond. Cocktails en smoothies zijn er ook voor de tropische sferen.
We zijn gewijzigd van locatie omdat we dan een uurtje langer kunnen feesten én omdat we dan ook een buitenlocatie hebben voor onze IBIZA rollende kar "Cocktail & Bytes". Dat wilden wij jullie niet ontnemen!

Alle gegevens op een rij:
Datum: 27 september 2014
Aanvang: 20.00 uur (tot ca. 01.00)
Thema en dresscode: Ibiza Essence (wit tinten)
Locatie: 't Gebouw, Waalseweg 81, 3999 MK Tull en 't Waal
Toegangsprijs: EUR 24,50 (inclusief luxe welkomstdrank, drie drankjes & heerlijke hapjes gedurende de hele avond)
Gedurende de hele avond worden jullie verwend met luxe hapjes en geweldige Ibiza Lounge muziek.

 

Waar staat de stichting Proniños voor?
Rijkdom en armoede bepalen al vele eeuwen de verhoudingen in de wereld. Door allerlei omstandigheden is de financiële geletterdheid in de ontwikkelingslanden altijd achtergebleven. Door hier aandacht aan te geven bij kinderen in landen als Peru, Kenia en Ethiopië, zaait Proniños nu een nieuwe toekomst, een betere wereld.
Onderwijs is het middel, een betere wereld is het doel
Proniños gebruikt een speciaal ontwikkeld lesprogramma. Het motto is: 'spelend leren inspireren'. Kinderen mogen kind zijn en spelen hoort daarbij. Al doende leert men. Dat leren omvat zowel kennis als kunde. Kinderen groeien dankzij dit onderwijs. Het toegenomen zelfvertrouwen zorgt ervoor, dat ook de omgeving door hen geïnspireerd wordt. Ze dragen hun enthousiasme over op hun ouders en andere gezinsleden. Ze gaan nieuwe methodes toepassen in hun leven, omdat ze ervaren dat het werkt. Zo wordt het doorgegeven en geïntegreerd in de samenleving. Een betere wereld is het resultaat.
meer informatie: http://stichtingproninos.nl/