dinsdag, 14 oktober 2014 00:00

Wilgen knotten

Op zaterdag 18 oktober begint het seizoen 2014-2015 voor de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten. Er worden deze dag wilgen geknot achter de boerderij van de fam. Vernooy, Beusichemseweg 146. Het dikke hout kan meegenomen worden. Vrijwilligers kunnen zich zaterdag vanaf 09.30 uur melden. Er staan knot/routeborden. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem ook zelf wat te eten en te drinken mee. Gereedschap, helmen en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Het terrein is hier en daar drassig/nat, draag daarom schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route: De locatie is per fiets en auto als volgt te bereiken: Houten richting 't Goy. Door 't Goy de weg rechtdoor vervolgen tot over de Goyse brug over't Amsterdam-Rijnkanaal; doorrijden tot net voor de Lekdijk. Hier is aan de linkerzijde Beusichemseweg 146. Er staan borden om de locatie aan te geven en voor het parkeren.