woensdag, 29 oktober 2014 00:00

Boekpresentatie Karine Jekel in de Bibliotheek Houten-Centrum

Op zaterdag 8 november om 14.00 uur presenteert de Houtense schrijfster Karine Jekel haar nieuwe jeugdboek Rover en Broertje' in de Bibliotheek Houten-Centrum.

De Bibliotheek en Karine Jekel nodigen iedereen die het boek graag wil hebben of meer wil weten over hoe het boek tot stand is gekomen is van harte uit voor deze feestelijke boekpresentatie.

Rover en Broertje

Wanneer hun ouders ineens verdwenen zijn, moeten Robin en Bram het alleen zien te rooien, en dat valt nog niet mee! Ze veranderen hun identiteit in Rover en Broertje. Om te overleven besluiten de jongens uit roven te gaan. Dat gaat even goed, maar dan komen ze in aanraking met de politie en wat er dan gebeurt

Een mooi boek om voor te lezen of om zelf te lezen, met veel fantasie gellustreerd door Mark Janssen.

Karine Jekel

Schrijven en lezen zijn mijn grootste hobb's, vertelt de Houtense Karine Jekel. Sinds 2010 heeft ze van schrijven haar werk gemaakt.  In november 2012 won zij met haar korte verhaal Weg uit Modder Poel' de Karin Slaughter-schrijfwedstrijd van Crime Magazine. Op 24 oktober van dit jaar is haar eerste (kinder)boek verschenen, Rover en Broertje'.