maandag, 08 december 2014 00:00

Knotten langs de Rietdijk

Op zaterdag 13 december gaat de knotgroep Houten zo'n 25 wilgen knotten in het gebied tussen de Rondweg en de Rietdijk ter hoogte van Rietdijk 5 te Houten.

Vrijwilligers kunnen zich zaterdag vanaf 09.30 uur melden bij de boerderij/manege van de fam. Bouman, Rietdijk 5 te Houten. Er staan knot/routeborden. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem ook zelf wat te eten en te drinken mee. Gereedschap, helmen en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Alle dikke hout kan meegenomen worden. De weilanden zijn nat en glad, draag daarom schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding. Voor meer informatie: cordinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route:

De locatie is per fiets als volgt te bereiken: Houten-Oost, Binnenweg thv Kruisboog/Rondweg, hier de Rietdijk inrijden, rechtsaf weg vervolgen en rechtdoor rijden tot laatste boerderij.
Per auto: vanuit Houten: Rondweg Oost, afslag Kruisboog(Binnenweg), direct rechtsaf afslag Rietdijk, rechtsaan houden en doorrijden tot laatste boerderij. Er staan borden om de locatie aan te geven en voor het parkeren.