zondag, 04 januari 2015 15:43

Opvoeden met respect

Op donderdag 29 januari houdt Caroline ten Hove een interactieve lezing over opvoeden met respect. De lezing wordt georganiseerd door De Verdieping, in de bibliotheek Houten. De interactieve lezing is bedoeld voor alle ouders, co-ouders en opvoeders van kinderen tussen de 6 en 16 jaar, die zich afvragen wat de link is tussen onvoorwaardelijke liefde, ouderlijk gezag en een kind dat oog heeft voor een ander.
De lezing wordt gehouden op 29 januari van 19.30 – 21.30 uur.
Locatie De Verdieping, Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, 3995 DX Houten.
Inschrijven kan via www.deverdiepinghouten.nl.

In deze interactieve lezing staan we stil bij de manier waarop ouders opvoeden en worden de deelnemers uitgedaagd om opnieuw naar hun opvoedingsstijl te kijken. Want de sleutel tot hun kind kan wel eens te maken hebben met een andere manier van denken. Een avond vol tips, anekdotes en ideeën om weer te kunnen genieten van groter wordende kind(eren). Opvoeden met respect, waar iedereen wordt gezien!

Caroline ten Hove heeft een eigen Pedagogische Praktijk Samen Sterk. Daarin spreekt zij veel ouders over hun eigen  manier van opvoeden. Ook als moeder van 3 kinderen heeft zij de nodige ervaring van de do’s en don’ts van opvoeden met respect. Samen met de aanwezige ouders gaat zij op zoek naar de persoonlijke invulling van dit gezamenlijke doel: je kinderen zo groot brengen, dat zij respectvol met hun medemens omgaan.

De Verdieping
De Verdieping is een platform voor nieuwe media, educatie en ontwikkeling. De Verdieping is een initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.