donderdag, 08 januari 2015 00:32

Masterclass Voor een betere relatie in 2015

Stellen kunnen zaterdag 24 januari 2015 een ludieke masterclass volgen van de bekende relatietherapeut Gerrie Reijersen van Buuren in Theater aan de Slinger in Houten. Het evenement is een initiatief van Wijzer; een “levensschool” die wijsheid wil delen via events en online cursussen.

De masterclass is zeer afwisselend en bestaat uit interactieve presentaties, acteerwerk, muziek en reflecties. In het eerste deel sta je als individu centraal en krijg je meer inzicht in de invloed van je geschiedenis, je ontwikkeling en de keuzes die je daardoor maakt. Daarna gaat Gerrie in op thema’s als autonomie versus verbondenheid in relaties en de balans van geven en ontvangen.

Gerrie heeft een eigen praktijk en werkt volgens de inzichten van de bekende contextuele psychiaters Ivan Nagy en Barbara Krasner. Ze wil haar kennis en jarenlange praktijkervaring op een vernieuwende manier inzetten om stellen te helpen de kwaliteit van hun relatie waar nodig te verbeteren. Ook actrice Willemijn Goos en cabaretier TimZingt

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stellen kunnen zich hier opgeven.

Wie tegelijkertijd met de aanmelding een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stuurt met goede relatievoornemens voor 2015, maakt bovendien kans op een online verdiepingscursus die is te gebruiken na de masterclass.