zondag, 01 maart 2015 10:34

Maak kennis met de geschiedenis van de muziek

Laat je muzikaal verrassen tijdens de workshop Muziekgeschiedenis van Cursus&co. Een workshop zonder drempels die laat zien dat klassieke muziek bij iedereen past. Iedereen is dan ook welkom: zowel nieuwsgierige mensen als mensen die hun kennis willen opfrissen.

Deze workshop wijst je de weg in de enorme verscheidenheid aan stijlen, stromingen en componisten. We praten over en luisteren met elkaar naar verschillende soorten muziek. Van de Renaissance tot en met de Romantiek: het komt allemaal aan bod. Ook wordt een korte uitleg gegeven over de verschillende periodes/tijdsbeelden. Na de workshop weet je niet alleen hoe je naar klassieke muziek kunt luisteren, maar kun je zelfs aangeven welke muziek je voorkeur heeft.

Deze workshop vindt plaats op maandag 23 maart en duurt van 19.30 tot 22.00 uur in Centrum Lorech aan het Hollandsspoor 37.
Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.