zondag, 01 maart 2015 10:49

Inloopactiviteit CONNECTED in De Meerkoet

Vrijdagmiddag 13 maart is om 13.00 uur de opening van het nieuwe initiatief "Connected". "Connected" is de naam van de nieuwe vrijdagmiddag inloopactiviteit in Wijkwerkplaats De Meerkoet van 'van Houten&co'.

Een groepje van 5 vrijwilligers nam hiervoor het initiatief. Zij vinden het erg leuk om mensen dichter tot elkaar te laten komen. "Nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken, staat boven aan. We proberen iedere week ook steeds weer iets leuks te gaan doen. Je mag meedoen, maar het hoeft niet, als je gewoon gezellig wilt praten, kan dat ook " aldus Patricia Brom een van de initiatiefnemers. Inlopen is gratis, voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De opening van "Connected" vindt plaats op vrijdagmiddag 13 maart tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Iedereen vanaf 25 jaar kan dan gezellig langs komen om een gratis bakje koffie of thee of om een glaasje fris te komen drinken. Deze middag worden ook pannenkoeken gebakken en zijn er hapjes van Harold ’s Daily Toko. Voor vragen of meer informatie: facebook: connected en email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
'van Houten&co', Wijkcentrum De Meerkoet, Meerkoetweide 39.