woensdag, 18 maart 2015 17:53

Cultuurkenniscafé - Creatief Netwerken

Op donderdag 9 april vindt het Cultuurkenniscafé Creatief netwerken plaats.

Netwerken is een term die je tegenwoordig overal tegenkomt. Het inzetten van je netwerk is dan ook dé manier om aan nieuwe contacten te komen, sponsors en producten te vinden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Netwerken is eigenlijk niet meer dan het kijken naar wat je voor elkaar kunt betekenen. En dat is stiekem best leuk. Hierbij is het belangrijk te weten wat je wilt bereiken en hoe je anderen hiervan op de hoogte kunt stellen.

Tijdens deze creatieve netwerktraining gaan we in 2 uur tijd op een actieve en interactieve manier aan de slag met de volgende vragen; Wat wil je? Hoe laat je dat anderen weten? En hoe kan je wat voor een ander betekenen?

Het Cultuurkenniscafé start om 19.30 uur met een kopje koffie of thee. Vervolgens start om 19.45 uur de training creatief netwerken door Guusje van Kersbergen. Voor haar masterthesis heeft zij het afgelopen jaar onderzocht hoe vaardigheden, die een rol spelen bij netwerken, te ontwikkelen zijn. Van Kersbergen geeft actieve trainingen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen, het leren door doen en in jezelf en anderen uitdagen.

Het cultuurkenniscafé duurt tot 21.30 uur en vindt plaats bij Seats2Meet bij de Houtense Helden in het oude politiegebouw aan De Slinger 2. Na afloop is de bar geopend en is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

De training wordt u gratis aangeboden door Cultuur Aan de Slinger. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Er is plaats voor maximaal 35 personen. Meld je daarom snel aan via Bea Nederhoff: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het wordt een mooie avond waar je sowieso met een veel groter netwerk de deur uit gaat!