vrijdag, 27 maart 2015 08:20

Cor Boumans 65+ Biljart Toernooi

Maandag 30 maart is de finale van alweer het 7e Cor Boumans biljart toernooi. De voorrondes op 16 en 23 maart hebben een mooie lijst van finalisten opgeleverd. Al vind het hele toernooi in een ontspannen sfeer plaats. Hierboven een foto tijdens de voorrondes in maart 2014.

De Biljartvereniging Houten is opgericht in 1987 en speelt op woensdagavond in het zalencomplex van Restaurant De Engel in Houten.
Het Cor Boumans Toernooi werd voor de eerste keer in maart 2009 georganiseerd. Het werd door de vereniging naar Cor vernoemd omdat hij als enige van de vijf oprichters van de Biljartvereniging Houten die nog tot zijn overlijden een actief en spelend lid was.

Vanaf het begin is het toernooi in de biljartzaal van Restaurant De Engel gehouden en ook deze keer zal aldaar net als voorgaande jaren, na de traditionele gezamenlijke lunch, op maandagmiddag de afstoot worden gegeven. 

Cor Boumans 65 biljart toernooi


De uitreiking van de Cor Boumans wisselbeker en de overige trofeeën behorende bij de behaalde plaats, zal ook nu weer worden gedaan door Mevrouw Boumans, de weduwe van Cor, hier op de foto met de winnaars van het eerste uur in 2009. Joop Kints - Pieter Vos - Henk Galekamp - en Gerard van Dijk.


Credits foto 1 Carolien Geurtsen. Foto 2 't Groentje