zondag, 29 maart 2015 12:07

Effectief solliciteren bij De Verdieping

Op donderdag 23 april om 19.30 uur organiseert de Verdieping de workshop Effectief Solliciteren. De workshop richt zich op mensen die veel solliciteren maar ook vaak worden afgewezen en die het moeilijk vinden er uit te springen tussen de andere kandidaten.

Loopbaancoach Bas Dijkhuis laat zien dat solliciteren geen loterij is, maar dat de effectiviteit van solliciteren alles te maken heeft met de juiste voorbereiding. Waar vind je de goede vacatures, wat zoekt de werkgever in een ideale kandidaat, hoe profileer je je goed in je CV, in een brief en aan de telefoon en hoe bereid je je voor op een gesprek? Dat zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze workshop. De deelnemers leren hoe ze effectief en efficiënt aan de slag kunnen, zodat ze de volgende keer wel uitgenodigd worden voor een gesprek.

Over Bas Dijkhuis
Bas Dijkhuis werkt ruim 9 jaar als loopbaancoach en –trainer. Hij heeft een eigen praktijk in Houten, Bureau Dijkhuis, waar hij werkt met hoger opgeleiden die willen weten welk werk bij hen past en hoe ze de geschikte baan kunnen vinden.

Aanmelden
Deelname kost € 20; inschrijven kan via www.deverdiepinghouten.nl.
Locatie: Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, 3995 DX Houten.
De avond duurt tot 22.00 uur; inloop vanaf 19.15 uur.