zaterdag, 11 april 2015 12:55

Samen breien en haken in Markant

Op maandag 11 mei start Van Houten&co ook in Houten een nieuwe brei- en haakclub i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds. Om de week komen enthousiaste dames (heren zijn ook welkom) samen om mooie producten te maken. De opbrengst van deze gehaakte en gebreide werken komt ten goede aan het project Samen Breien.

Het project heeft als doel om oud, maar ook jong, bij elkaar te brengen en samen creatief bezig te zijn. Zo bevorderen we de sociale contacten, leert u andere mensen kennen en samen maken jullie er een gezellige ontmoetingsactiviteit van. Deelnemers kunnen hun kennis, ervaring en talent inzetten en delen met een nieuwe generatie breiers, wat het natuurlijk nog leuker maakt.

Wilt u ook aanhaken? De bijeenkomsten vinden plaats op de even maandagochtenden van 10.00-12.00 uur in Centrum Markant, Het Kant 199, 3995 GZ Houten. Er zijn vrijwilligers aanwezig die u een handje kunnen helpen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030-7001515. Deelname is gratis, voor materiaal en patronen wordt gezorgd. Consumpties zijn voor eigen rekening.