maandag, 20 april 2015 09:04

Uitstapje naar de dierentuin voor jong en oud!

Op donderdag 7 mei gaat Van Houten&co met een groep jongeren en een groep senioren naar dierenpark Amersfoort.

Dagjes uit zijn vaak op één doelgroep gericht. Van Houten&co wil dit eens anders gaan doen. Het jongerenwerk en de medewerkers van De Huiskamer (een ontmoetingsgroep voor ouderen bij Markant) hebben daarom de handen ineen geslagen om een gezamenlijk dagje uit te gaan. De dierentuin is tenslotte voor alle leeftijden leuk!
Door middel van een aantal spelvormen zullen de jongeren en de ouderen deze dag met elkaar kennismaken en tussen de middag gezellig samen lunchen. Daarnaast is er deze dag natuurlijk ook genoeg tijd om gewoon lekker door het park te lopen en alle dieren te bekijken.
Jongeren uit de gemeente Houten tussen 10 en 23 jaar oud kunnen zich t/m zondag 3 mei inschrijven om mee te gaan. Deelname kost € 5,- en daarvoor heb je de entree voor de dierentuin, de treinreis en een lunch! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verzamelen donderdag 7 mei om 10.00 uur bij het station in Houten en zijn rond 17.00 uur terug.
Voor meer informatie kan er gebeld worden naar het jongerenwerk op 030-7001530. De website van het jongerenwerk is www.jonginhouten.nl.