vrijdag, 01 mei 2015 08:40

Leren omgaan met de tablet

Wegwijs op iPad en Android tablet bij Cursus&co: Wilt u ook graag leren omgaan met uw iPad of uw Android tablet? Er zijn nog enkele plekken vrij bij de cursussen 'Tabletcursus Andoid' en 'Starten met de iPad'.

In deze cursussen leert u de beginselen hoe om te gaan met uw tablet. De volgende onderdelen komen ondermeer aan de orde: verbinding leren maken met WiFi en surfen over het internet en leren mailen met familie en/of vrienden; leren om apps (applicaties) te gebruiken en te downloaden alsmede deze te installeren op de iPad of tablet. Maar het is ook mogelijk om te luisteren naar muziek, een boek lezen of een film te bekijken, foto's te maken en meer.
De cursus 'Tabletcursus Andoid' start op donderdag 21 mei van 13.30 tot 15.00 uur en de cursus 'Starten met de iPad' gaat van start op woensdag 13 mei van 14.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.