vrijdag, 04 september 2015 15:10

Loopbaandag Houten

Wij organiseren een dag waarop je een loopbaantest kunt maken en in gesprek kunt gaan met Speedcoaches. Neem je scores mee voor een toelichting en check je CV bij een headhunter.

Op de Loopbaandag Houten kun je workshops volgen zoals: ‘Personal Branding’, ‘Ken je Arbeidsrecht’, ‘Haal meer uit LinkedIn’, ‘Organiseer je werk’, ‘Ontspannen Solliciteren’ en ‘Zakelijk en Stijlvol’. Verder kun je advies krijgen van een fotograaf en webbouwer.
Kortom: voor € 15,- (excl. btw) krijg je de gelegenheid om met frisse ideeën naar huis te gaan en je netwerk uit te breiden.

Allemaal goede redenen toch om naar de Loopbaandag Houten te komen? Iets voor jou de Loopbaandag Houten? Schrijf je dan in voor de workshops en stel je eigen dagprogramma samen: geef achter elke workshop aan wat je wilt: kies een tijd of ‘geen deelname’ en kies ‘een lunch’ of ‘geen lunch’. Daarna bevestig je de keuze met de knop ‘aanmelden’ en vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving. Parkeren is gratis!

Aanmelden Loopbaandag Houten:

  1. Bepaal wanneer je welke workshops wilt doen
  2. Check of je tijdsplanning klopt (geen overlap)
  3. Bij alle opties een keuze gemaakt?
  4. Dan wordt de button ‘aanmelden’ zichtbaar

Graag tot ziens op de Loopbaandag Houten!