woensdag, 30 september 2015 17:30

Workshop Ouder en Kind: Je verwonderen in de Herfstvakantie

Je inschrijven voor deze workshop is behulpzaam als je meer of weer wilt kijken vanuit het perspectief van het kind. Kinderen bieden je de mogelijkheid om onbevangen en onschuldig te zien en ervaren.

Wij zijn vaak helemaal in beslag genomen door de waan van alledag, onze verantwoordelijkheden en verplichtingen. Zou het niet heel verfrissend kunnen zijn als we wat meer vanuit onschuld, en verwondering naar de wereld gaan kijken? In deze workshop gaan we opdrachten doen, alleen en samen, waarin we een perspectiefwisseling gaan ervaren. De opdrachten zijn los en speels met voor wie het horen wil een serieuze ondertoon. Hoeveel wil je openstaan en ontvangen van het leven? Durf je net zo open te staan als een kind? Misschien zou je dan weer net zo ontspannen en verwonderd kunnen worden en daarmee meer kunnen genieten van het leven.

In deze workshop zijn kinderen en jongeren essentieeel voor het wisselen van perspectief.

Programma:

10-12 uur kennismaken met beeldtaal, en de eerste oefening met feedback
12-13 pauze waarin ouder en kind even samen ergens lekker kunnen eten en uitwisselen
13-15 tweede opdracht en afronding

Praktische informatie

Woensdag 21 oktober van 10-15 uur
Atelier Landgoed Wickenburgh
Vanaf 7 jaar
Samen inschrijven, een volwassene en een kind, € 75 voor jullie samen
Koffie, thee en limonade inbegrepen, zelf graag lunch meenemen

Informatie en aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-4499 3959 of www.kunsteninspiratie.nl.