zondag, 18 oktober 2015 13:11

JOGG de Sur5wall bij ‘van Houten&co’

Vanaf woensdag 21 oktober gaat het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ wekelijks met Houtense jongeren sporten op het nieuwe sportparcours ‘De Vijfwal’. Dit parcours is door de gemeente Houten aangelegd en vanaf juli 2015 officieel in gebruik genomen.

Sinds vorig jaar is Houten een JOGG-gemeente (Jongeren Op Gezond Gewicht) en zet zich in voor een gezondere leefstijl bij jongeren.

De Vijfwal is een uitdagend sportparcours van circa 5 km lang waar je goed je kracht en uithoudingsvermogen kunt testen en gebruik kan maken van allerlei verschillende sporttoestellen.
De gratis sportactiviteit ‘JOGG de SUR5wall’ is voor alle tieners (12 tot 15 jaar) en jongeren (16 tot 23 jaar) uit de gemeente Houten. JOGG de SUR5wall zal elke woensdagmiddag starten in Park Schoneveld om 16:30 uur en rond 18:00 uur weer eindigen. Na afloop hebben de jongeren de mogelijkheid om, voor een kleine bijdrage van 1 euro, bij Jongerencentrum Enter gezellig samen een hapje mee te eten om zo weer op krachten te komen.

Jongeren die deze uitdaging wel zien zitten kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..