donderdag, 19 november 2015 09:11

'Purple Party' in De Slinger 2 op 11 december

Purple Party Purple Party Jongerenpanel Houten

Op vrijdag 11 december vanaf 19.30 uur organiseert Jongerenpanel Houten “Purple Party”, een feest voor hetero's, homo's, transgenders, lesbo's, bi's en in dubio's.

Op vrijdag 11 december organiseert het Jongerenpanel Houten een Purple Party, een feest waar iedereen zichzelf mag zijn. Een feest voor een feest voor hetero's, homo's, transgenders, lesbo's, bi's en in dubio's.

Het feest sluit aan bij Paarse vrijdag. Op 500 scholen in Nederland organiseren leerlingen deze dag voor gelijkheid tussen hetero's, homo's, transgenders, lesbo's, bi's en in dubio's. Want iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Het Jongerenpanel Houten wil graag dat Houten een plek is waar jongeren zichzelf mogen zijn. Het is op veel plekken nog best lastig om jezelf te zijn. Veel jongeren vinden het moeilijk om er openlijk voor uit te komen dat ze homo, lesbo, bi of transgender zijn. Door paars te dragen op Paarse Vrijdag laat je zien dat je deze jongeren steunt zonder dat zij zich kenbaar hoeven te maken. De Purple Party van het Jongerenpanel sluit aan bij Paarse Vrijdag. De kleur paars is gekozen omdat het simpelweg een opvallende kleur is die niet vaak wordt gedragen. Ook staat de kleur voor karakter, moed, idealisme en solidariteit.
Het wordt een paars feestje met veel dansbare muziek, een plek om te kletsen en er is ook wat te eten en te drinken. De Purple Party vindt plaats op vrijdag 11 december om 19.30 uur in de 'Volle bak' van het Oude Politiebureau, de Slinger 2. Jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom om het feest mee te vieren. Entree is gratis. Dresscode: PAARS.