woensdag, 02 december 2015 10:11

Kerstconcert Houtens Muziek Collectief

Kerstconcert Houtens Muziek Collectief Kerstconcert Houtens Muziek Collectief

Het HMC verzorgt op zaterdag 12 december 2 sfeervolle kerstconcerten in de theaterruimte van Cultuurhuis Schoneveld.

Het eerste concert begint met een optreden van het Houtens Kamerorkest met een trompetconcert van Haydn met als soliste de trompetdocente Anita van Soest. Verder klinkt er veel sfeer- en kerstmuziek gespeeld en gezongen door diverse ensembles van het HMC en ook 2 bandjes van de pop-en jazzschool treden op. Klarinetten, fluiten, blokfluiten, hobo’s, accordeons,... violen, gitaren, kortom voor elk wat wils, een scala aan klankkleuren….een groot deel van de instrumenten waarop les wordt gegeven is te horen. De programma’s van beide uitvoeringen zijn verschillend en gezien het beperkte aantal plaatsen is het aan te raden om te reserveren.
Datum: zaterdag 12 december 2015 Locatie: Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld.
Er zijn 2 verschillende voorstellingen: voorstelling 1 14.00 - 15.00 uur voorstelling 2 16.15 - 17.15 uur reserveren zeer gewenst, raadpleeg het programma voor de keuze van de juiste voorstelling:

http://muziekschoolhouten.info/agenda/38-kerstconcert

Uitvoering 14.00 https://www.theateraandeslinger.nl/…/kerstconcert-in-schon…/ Uitvoering 16.15 https://www.theateraandeslinger.nl/…/kerstconcert-in-schon…/

Kaartverkoop aan de zaal vanaf 3 kwartier voor aanvang van elke voorstelling of via www.theateraandeslinger.nl, bij The Read Shop (2 locaties), Boekhandel Wijs of Bibliotheek Lek & IJssel entree  volwassenen € 5,00 | tot 18 jaar € 2,00.