zondag, 03 januari 2016 12:46

Nieuwjaarsconcert Rienk Speelman & Friends

Nieuwjaarsconcert Rienk Speelman & Friends Nieuwjaarsconcert Rienk Speelman & Friends

Zaterdag 9 januari verzorgen Rienk Speelman & Friends een spetterend nieuwjaarsconcert in Theater aan de Slinger waar flink gedanst kan worden.

De Houtense Rienk treedt als zanger en toetsenist op als solo-artiest en speelt in diverse bands. Speelman en zijn band Edison Effect hebben voor deze avond hun muzikale vrienden Feiertag en Ivar uitgenodigd. Feiertag produceert een mix van house en akoestische beats. Hij stond met zijn live show o.a. op het Amsterdam Dance Event. Ivar schittert op dit moment in het televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Ook is hij de frontman van de band Kraak & Smaak. Samen verzorgen ze een avond vol indie-synthpop, house, akoestische beats en catchy melodieën. Het concert begint om 20.30 uur tot circa 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ. Dit concert is in samenwerking met Ework Producties.
Voor kaarten en meer info: www.theateraandeslinger.nl

Verder in Theater Aan de Slinger
Het Nederlands-Duitse fenomeen Sven Ratzke brengt op zaterdag 16 januari met zijn muzikale show een ode aan David Bowie.
Zondagochtend 17 januari is het Peutertheaterfestival, met twee leuke voorstellingen voor alle kleine Houtenaren van 2 t/m 4 jaar en hun familie.
Rondom de voorstellingen kunnen de kinderen in de foyer spelletjes doen in de Kinderspeeltuin.
De voorstellingen Vrouwen van Later op 8 januari en De Paardenpoetser (Try-Out) op 14 januari zijn uitverkocht.
Meer informatie en kaartverkoop www.theateraandeslinger.nl.

Film aan de Slinger
De eerste film in het nieuwe jaar én in de nieuwe Kleine Zaal op de 2e verdieping is ‘Suffragette’ op donderdag 7 en vrijdag 8 januari, een inspirerend drama over krachtige Engelse vrouwen die begin twintigste eeuw strijden voor gelijkheid en het vrouwenstemrecht. 
Dinsdag 12 januari draait ‘El Club’, “Een ingetogen, maar onontkoombare aanklacht tegen de katholieke kerk." (4* Het Parool).
‘By the Sea’, een romantisch drama van en met Angelina Jolie en Brad Pitt wordt donderdag 14 januari vertoond.
Op vrijdag 15 januari draait ‘Le Tout Nouveau Testament’, een komedie met Benoît Poelvoorde als driftige God.
De films starten om 20.30 uur. Zie www.filmaandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.