maandag, 18 januari 2016 09:18

Start Studiekring voor Senioren

Start Studiekring voor Senioren Start Studiekring voor Senioren

Na een goedbezochte introductiebijeenkomst start op donderdagochtend 28 januari de eerste Studiekring voor Senioren. Heeft u de introductieochtend gemist, maar wilt u wel graag deelnemen? Schrijf u dan snel in! Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

In een studiekring wisselen senioren met elkaar levenservaring uit en bestuderen onderwerpen die hen interesseren. De studiekring geeft senioren (dames en heren) de gelegenheid om geestelijk actief te blijven. Een probaat middel om ‘geraniumverslaving’ te voorkomen.

Senioren hebben veel levenservaring en daarom kan uitwisseling van deze ervaring nieuwe informatie voor anderen opleveren. De deelnemers bepalen zelf de onderwerpen en bekijken met elkaar welke kennis vergaard moet worden. Soms zorgt de deelnemer voor de inleiding, maar ook gastsprekers en excursies behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld kunst, politiek, economie, wereldgodsdiensten, milieu, media, gezondheid, veiligheid of lokaal spelende thema's behandeld worden. Deze formule heeft zich al landelijk bewezen. Honderden enthousiaste senioren maken er gebruik van.

De studiekringbijeenkomsten zullen, verdeeld over twee periodes van + 8 bijeenkomsten (voorjaar en najaar), 1x in de twee weken op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvinden. Heeft u interesse in deelname aan deze studiekring en/of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..