woensdag, 03 februari 2016 10:38

Wereldgerechtenproeverij door Thuisafgehaald in De Krachtfabriek

Wereldgerechtenproeverij door Thuisafgehaald in De Krachtfabriek Wereldgerechtenproeverij door Thuisafgehaald in De Krachtfabriek

Ontdek exotische smaken en verrassende combinaties tijdens de ‘Wereldgerechten proeverij’ op donderdag 11 februari. Tijdens deze avond mag je proeven van de specialiteiten, gemaakt door andere koks uit de buurt. Neem iets mee uit een keuken die voor jou speciaal is. Zo ontdek je een variatie van keukens en leer je tegelijk jouw buurtgenoten kennen!

Deze activiteit is gratis als je iets te eten meeneemt!

Je neemt je eigen gerecht mee, dus het event is gratis! Ben je niet zo'n kookfanaat, maar vind je het toch leuk om te komen? Geen probleem, dan zorgen we dat er wat extra's is. Je betaalt dan 5 euro voor het eten. En Thuisafgehaald zorgt voor de drankjes!

Deze avond organiseert Thuisafgehaald in samenwerking met De Krachtfabriek, die hiervoor hun pand ter beschikking stelt. De inloop is van 17:30-18:00 en om 18:00 uur kunnen we aan tafel! Kom ook proeven en genieten van deze avond!

Om je aan te melden, kijk op de website www.thuisafgehaald.nl bij Food Events of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kom je er met de computer niet uit? Bel dan met 06-83447197

Thuisafgehaald verbindt kokende buurtgenoten
Thuisafgehaald is een online community die het mogelijk maakt om maaltijden met je buurt te delen. De community bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels meer dan 85.000 leden. Thuisafgehaald is een non-profit organisatie en opereert dus zonder winstoogmerk

Hoe werkt Thuisafgehaald?

Op Thuisafgehaald kun je als thuiskok eten delen met je buurt, maar ook als afhaler maaltijden ophalen bij koks. Je schrijft je heel makkelijk en gratis in via www.thuisafgehaald.nl . Vervolgens beslis je of je een maaltijd wilt gaan delen of dat je een maaltijd wilt afhalen. Op de kaart kun je zien welke koks er maaltijden bij jou in de buurt aanbieden en voor welke datum. Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven voor een gerecht en deze ophalen bij het adres van de kok. Het gerecht neem je mee in de bakjes die je zelf hebt meegebracht en je rekent de maaltijd contant af met de kok.

De reden om je in te schrijven bij Thuisafgehaald

Door als afhaler of kok actief te worden op Thuisafgehaald leer je je buurt beter kennen. Je weet wat er speelt in de wijk en wie er wonen. Door het delen van maaltijden krijg je een kijkje in de keuken van je buurman of buurvrouw en doe je nieuwe contacten op. Het delen van maaltijden zorgt er ook voor dat voedsel minder wordt verspild. Je kunt ook koken voor mensen die dat zelf niet (meer) zelf kunnen, omdat ze bijvoorbeeld ziek zijn, of op leeftijd. Zo help je een ander aan een gezonde maaltijd!