woensdag, 17 februari 2016 10:27

Door Priori'tijd', meer Kwali'tijd'

Door Priori'tijd', meer Kwali'tijd' Door Priori'tijd', meer Kwali'tijd'

Ben je tussen de 20 en 50 jaar en wil je er graag achter komen hoe je meer (priori) tijd voor jezelf kunt creëren (privé en/of in je werk)?

Doe dan mee met de cursus ‘Door priori’tijd’, meer kwali’tijd’ die plaatsvindt op donderdag 17 en 24 maart van 19.30 tot 21.30 uur bij Cursus&co. Je hebt genoeg uren in de dag en toch kom je steeds (priori) tijd (voor jezelf) tekort. Steeds weer zeg je ja op dingen waar je liever nee op had gezegd. En je weet eigenlijk niet waarom je toch ja zegt. Tijdens de twee cursusavonden gaan we aan de slag met: keuzes maken in wat jij belangrijk vindt, hoe zeg je nee op de voor jou juiste manier, wat zijn energievreters en wat zijn energiegevers voor jou en de invloed van jouw keuze op je omgeving. Door te kiezen voor wat jij belangrijk vindt verbetert de kwaliteit van je leven èn kun je meer betekenen voor anderen in je omgeving.

Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995 DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.