maandag, 04 april 2016 09:48

'Chuck & Charlene' (8+) bij Theater aan de Slinger

'Chuck & Charlene' bij Theater aan de Slinger 'Chuck & Charlene' bij Theater aan de Slinger Foto Robin Vogel

Bij Theater aan de Slinger en Film aan de Slinger staat in de komende tijd het volgende op het programma:

Country op de kermis
Zaterdag 16 april, 19.30 uur, komen Beumer & Drost naar Houten met hun voorstelling ‘Chuck & Charlene (8+)’. Eerst een beroemd countryduo, vervolgens het meest beruchte bankroverkoppel van het westen. Allemaal vergane glorie, want de oude verwarde invalide Chuck en zijn Charlene slijten hun dagen nu in een schiettent op de kermis. Meer zit er niet in nadat Chuck tijdens een bankoverval werd geraakt door een ‘pratende’ kogel.
Een theaterjuweeltje met de schiettent als een multifunctionele verrassende kijkdoos, die op zich al een applaus waard is. En passent nemen de makers de bankenwereld op de korrel. Zie www.theateraandeslinger.nl voor tickets en meer informatie.

Cabaret Code Rood
Patrick Nederkoorn fileert in zijn debuutprogramma de participatiesamenleving. Daarmee koos hij voor een onderwerp dat voor langere tijd actueel is. De zorg. Afgezaagd? Allerminst. Zijn vragen zijn relevant. Wat gebeurt er als de overheid de zorg overlaat aan je buren? En hoe nobel zijn de intenties van mantelzorgers eigenlijk? In ‘Code Rood’ zijn veel grappen hard.
Zie www.theateraandeslinger.nl voor tickets en meer informatie.

Laatste kaarten voor de voorstelling van Cor Bakker & Gerard Alderliefste op 9 april. De voorstelling van Tim Fransen op 15 april is
uitverkocht. Zie voor meer informatie www.theateraandeslinger.nl

Film aan de Slinger

Donderdag 7 en vrijdag 8 april draait ‘Beyond Sleep’. Jonge geoloog Alfred Issendorf (Reinout Scholten) gaat in het Noorwegen op zoek naar meteorieten. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien tijdens zijn overlevingstocht. Verlossing vindt hij op de grens van
waanzin.
Dinsdag 12 april draait ‘Anomalisa’. Michael Stone, getrouwde vader, is verlamd door de alledaagse sleur. Tot hij Lisa ontmoet. De liefde van zijn leven, of toch niet? Deze stopmotion-animatiefilm kreeg een Oscarnominatie voor Beste Animatiefilm.
Donderdag 14 en vrijdag 15 april draait ‘The Revenant’. Avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) wordt aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Glass ondergaat ondenkbare tegenslagen in de strenge winter en wordt verraden door metgezel John Fitzgerald (Tom Hardy). De film krijgt een Oscar voor Beste Regie en Leonardo DiCaprio voor Beste Acteur.
Alle films aanvang 20.30 uur. Zie voor meer informatie www.filmaandeslinger.nl .