vrijdag, 15 april 2016 12:16

Likkebaarden langs de Linie

Proef de Hollandse Waterlinie met telkens een lekker gerecht op locatie.
Cultuur Aan de Slinger organiseert op zaterdag 21 mei een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste, maar minder bekende plekken van Houten. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze bijzondere beleving! Geniet van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten.

LLL 129Vorig jaar vond de eerste editie van Likkebaarden langs de Linie plaats en was volledig uitverkocht. Daarom besloot Cultuur Aan de Slinger op zoek te gaan naar nieuwe locaties van de Nieuwe Hollandse Waterlinie om lekker eten, historie en lokale kunstenaars met elkaar te verbinden.

Op 21 mei start Likkebaarden langs de Linie om 1​7.​0​0 uur bij fort Werk Aan de Korte Uitweg in Tull en 't Waal, waar men de fiets of auto ​parkeert​. Hier stappen bezoekers op een mooie bus, die met mooi weer naar het Werk aan de Groeneweg gaat. Bij slecht weer, wordt het voorgerecht gegeten bij het bijzondere torenfort Fort Honswijk. Daar nuttigen we tevens het tussengerecht. Het hoofdgerecht en dessert eet u in Werk aan de Korte Uitweg. De hele avond vinden optredens plaats van lokaal talent. Rond 22.30 uur eindigt deze culturele en culinaire route.

LLL 30
Er wordt een heerlijk viergangendiner geserveerd incl. wijnarrangement voor € 59,50.  
Maak deze eenmalige  en bijzondere culinaire culturele avond mee! Reserveer kaarten via Theater Aan de Slinger, want er is maar beperkt plaats. Meer informatie: www.cultuuraandeslinger.nl.