zondag, 24 april 2016 12:33

Kom zingen of luisteren bij het ZangCafé

Het ZangCafé wordt i.s.m. Reuring Aan de Slinger georganiseerd door de zangdocenten van het Houtens Muziekcollectief Ri-Jean Mertens, Emily van Orsouw en Marjoke Kager. Alle stijlen kunnen weer aan bod komen: Pop, musical, singer-songwriter, jazz, rock, Latin etc. Het ZangCafé is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden.

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de begeleiding van je zang: Je kunt je laten begeleiden op de piano. Je kunt zelf hiervoor bladmuziek meenemen of je neemt de melodie mét akkoordenschema mee in jouw toonsoort. Er is ook een zangmap aanwezig waaruit je nummers kunt kiezen. Uiteraard kun je ook jezelf begeleiden op piano of gitaar. Of je neemt je eigen begeleider mee! Je kunt ook zingen met een karaokeband. Talloze nummers zijn hierbij beschikbaar. Als je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven.

Komt allen voor een heerlijke ontspannen avond vol zangplezier. Behalve lekker zingen en luisteren is het een verrassende en unieke avond vanwege de diversiteit in muziekstijlen die voorbij komen.

Datum: vrijdag 20 mei
Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.
Entree: € 4,00 voor volwassenen en € 2,00 voor jongeren onder de 17 jaar (contant betalen bij de deur)
Locatie: Foyer Theater Aan de Slinger