vrijdag, 27 mei 2016 11:13

ZZP TALKS Houten

ZZP TALKS Houten ZZP TALKS Houten

Kom op 9 juni naar ZZP TALKS Houten en laat je inspireren door 3 topondernemers!

ZZP-Houten is supertrots te kunnen melden dat we ZZP Talks naar Houten hebben weten te halen. Een fantastisch inspirerend evenement, zo vlak voor de zomer, waar iedereen in Houten nog lang over zal praten!

In de grote zaal van Theater aan de Slinger vertellen drie succesvolle ondernemers in maximaal 15 minuten hun persoonlijke ondernemersverhaal. Daarnaast is er een activiteitenplein waar diverse partners zichzelf presenteren en lokale zakelijke netwerken aanwezig zijn om de (economische) samenwerking in Houten te versterken. En last but not least: een gezellig netwerkcafé.

Voor deze speciale Houten-editie hebben we de volgende sprekers weten te strikken: Astrid Willems, Esther Jacobs en als klap op de vuurpijl, na bijna 2 jaar mailcontact en vele telefoontjes: Ben Woldring! Hij vertelt, exclusief voor jou, het verhaal achter zijn succesvolle onderneming(en). Als dat geen inspiratie oplevert...

Aanmelden

Toegang is GRATIS voor leden van ZZP-Houten, mits vooraf aangemeld (dit kan tot uiterlijk 7 juni via www.zzphouten.nl). Introducees ontvangen een korting van €5,-. Overige belangstellenden betalen €17,50 en kunnen zich aanmelden via www.zzptalks.nl.

Nieuwe leden ontvangen als welkomstgeschenk een gratis toegangskaart. Dus wellicht een extra reden om nu lid te worden van ZZP-Houten! Meld je aan op www.zzphouten.nl

Programma

Datum: Donderdag 9 juni 2016

Tijd:      19.00 Ontvangst

             19.30 Kort welkomstwoord door wethouder Herman Geerdes

             19.35 Drie inspirerende Talks

             20.45 Start netwerkcafé

             22.30 Einde event

Plaats:  Theater a/d Slinger, De Slinger 40, 3995 DE Houten