vrijdag, 12 augustus 2016 10:05

De Activiteitenmarkt 2016

De Activiteitenmarkt is het grootste Houtense evenement waarbij inwoners kunnen kennismaken met alle organisaties die Houten rijk is. Organisaties krijgen op deze dag de kans zich te presenteren aan het publiek en eventueel een optreden op het podium te verzorgen. De Activiteitenmarkt Houten is een evenement geïnitieerd vanuit de gemeente Houten.

Op zaterdag 3 september vindt alweer de 17e editie van de Houtense Activiteitenmarkt plaats. De Houtense Activiteitenmarkt duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden op het Rond.

Voor organisaties

Verenigingen, stichtingen, zzp'ers, bedrijven, scholen, politieke partijen en andere organisaties kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de Activiteitenmarkt Houten. Alle deelnemers van afgelopen jaar hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar ook nieuwe Houtense organisaties willen wij van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Activiteitenmarkt.

Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in het huren van een stand op de Activiteitenmarkt dan vindt u alle nodige informatie op www.activiteitenmarkthouten.nl. Hier kunt u zich tevens direct aanmelden.

Inschrijvingen gaan hard!

Afgelopen jaar liep het storm met inschrijvingen, dus wees er snel bij, dan bent u in ieder geval verzekerd van een plaats op de Activiteitenmarkt Houten 2016!Inschrijven kan op www.activiteitenmarkthouten.nl Graag verwelkomen wij u op de Activiteitenmarkt Houten.