vrijdag, 16 september 2016 13:54

Disco Dance Party

Op zaterdag 1 oktober de grote zaal van restaurant De Engel worden omgebouwd tot een ware discotheek voor een Disco Dance Party. Compleet met een verlichte dansvloer zoals uit Saturday Night Fever en natuurlijk zullen de spiegelbollen niet ontbreken !

Eerder waren er al succesvolle dance-classics feestjes in Houten onder de noemers van de Swing Night in de Grund en Funkie Night Fever in Enter, maar al lange tijd is er niets meer voor de oudere jongeren van Houten, die graag een avondje willen dansen op de muziek uit de jaren 70-80.

 Jan-Peter Geertman draaide tijdens de Cultuurnacht van begin april ook al de bekende discohits en daar werd goed op gereageerd. Tot in de kleine uurtjes bleef het gezellig. Reden te meer om te kijken of er voldoende belangstelling is voor een vervolg. De samenwerking met restaurant De Engel werd snel gevonden en ook een datum was er op kort termijn al vrij.

De Disco Dance Party is echt bedoeld voor de inwoners van Houten en omgeving. Een snelle rondgang leerde al dat de doelgroep echt niet pas om middernacht naar een feestje gaat en daarom zijn de deuren al om 20:30 uur open en duurt het feestje tot uiterlijk 02:00 uur.

Om het feest nog meer kans van slagen te geven is er een dresscode. Kom verkleed in je vintage of echte discokleding uit de jaren 70-80. Glitterblouses, broeken met wijde pijpen, schoenen met plateauzolen... wie herkent zich niet in wat er destijds gedragen werd. Het blijkt bij veel dance-classics feesten nog steeds geweldig te zijn om je te kunnen onderscheiden met aparte kledij.   De kaartverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar bij Restaurant de Engel (Burg. Wallerweg 8) en bij Maddy's Mad Costumes (De Slinger 2)
Ook on-line zijn kaarten te bestellen via www.companionevents.nl
Voorverkoop € 10,00 t/m 30 september 2016. Indien nog beschikbaar 's avonds aan de zaal € 12,50