vrijdag, 21 oktober 2016 12:21

Nacht van de Nacht avondexcursie op fort bij Rijnauwen

Op 29 oktober 2016 om 19.00 uur organiseert Staatsbeheer tijdens de Nacht van de nacht een avondexcursie op fort bij Rijnauwen.

Het fort bij Rijnauwen is het grootste fort van de Nieuwe Hollandse waterlinie. Het is een spannende plek. Vanaf 1 oktober zijn de meeste gebouwen gesloten omdat de vleermuizen er dan kunnen slapen. Alleen als de temperatuur niet te laag is vliegen de vleermuizen nog. In het donker is er nog van alles te beleven op fort, er leven namelijk veel dieren . Wie weet komen we er enkele tegen….

De boswachter neemt je graag mee op ontdekkingstocht en vertelt over het fort de dieren die er leven en heeft ook een klein filmpje over de dieren in de nacht op het fort!

De excursie start bij het hek van het fort aan de Vossegatse dijk 5 in Bunnik om 19.00 uur en het duurt anderhalf uur. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom. Niet geschikt voor mindervaliden. De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen

Je kunt je opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.