donderdag, 27 oktober 2016 00:03

Open repetitie bij popkoor Switch Voices

Het popkoor Switch Voices houdt op 10 november een open repetitie. Iedereen is welkom om mee te komen doen. De repeties zijn in Wereldwijs aan de Guldenslag.

Bij Switch Voices worden erschillende pop- en musicalsongs gezongen uit de jaren 60/70 tot heden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan popsongs van de Beatles, Maroon 5, Krezip, Melee, Robbie Williams en songs uit musicals als Hair en Sister act, waardoor de variatie niet ontbreekt en het voor iedereen elke repetitie weer een muzikale belevenis is in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Iedereen vanaf de leeftijd van 16 jaar kan zich aanmelden. Wekelijks is men welkom om dan gratis één repetitie van het koor mee te maken.

Zangmethode

Ieder koorlid krijgt de songs op MP3 en kan repeteren wanneer het maar schikt: thuis of onderweg in de auto. 

Er wordt gezongen zonder notenschrift. Hierdoor is zingen bij het popkoor leuk voor mensen met én zonder koorervaring. Het is laagdrempelig en geschikt voor iedereen van 16 tot 88 jaar. Per liedje bepaalt men zelf bij welke stemgroep men denkt dat de eigen stem past. Later kan altijd nog van stemgroep worden gewisseld.

Kwaliteit en repertoire

Kwaliteit is bij ons belangrijk. Per stemgroep zijn de songs door professionals ingezongen. De arrangementen (doorgaans 3/4 stemmig) zijn gevarieerd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit songs uit de jaren 60/70 tot heden. Men kan hierbij denken aan nummers van de Beatles, Supertramp, Electric Light Orchestra, Maroon 5, Van Dikhout, Borsato en songs uit o.a. musicals als Hair en Sister Act. 

Welkom, repetities en informatie

Graag tot ziens op 10 november. De koffie/thee staat klaar.

Repetities vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.

Kijk voor meer informatie op onze website, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een e-mail of bel naar 06-51505768.