vrijdag, 28 oktober 2016 13:57

Komt u ook aan de bel trekken tijdens de Meet & Match 2016?

Donderdag 10 november a.s. is weer de jaarlijkse Meet & Match, georganiseerd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Bij elke match luidt men de bel. Komt u ook? Iedereen die een vraag heeft of aanbod wil doen is welkom.

De Meet & Match is een energieke middag waar gemeente Houten, bedrijven, onderwijs en maatschappelijke organisaties en instellingen elkaar kunnen ontmoeten om goede zaken te doen. Zoals altijd is de voorwaarde dat er gehandeld wordt met gesloten beurzen.

Al jaren is deze middag een groot succes. De laatste jaren worden er steevast meer dan honderd matchen gemaakt! De middag is een uitstekende gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met betrokken ondernemen. De bedoeling van deze middag is om zoveel mogelijk matches te maken. Deze kunnen tijdens NL Doet (10 en 11 maart 2017) uitgevoerd worden, maar mogen ook op een andere tijdstip plaatsvinden. Iedere match is er tenslotte 1!

Meer informatie vindt u op www.pmohouten.nl. Heeft u een specifieke vraag? Bel dan gerust met PMO, telefoonnummer 06 8125 8455 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: 10 november
Tijd: 15.00 - 17.30 uur
Locatie: Habion, Houten