donderdag, 03 november 2016 19:46

Singleparty Houten

Heb je zin in een gezellige avond met gelijkgestemden? Kom naar dit swingende feest speciaal voor singles op leuke locatie! Lekker swingen op '70s', 80's Till Now! Ook kletsen en wie weet een leuke date ontmoeten. Kom je voor het eerst? Kom op tijd voor het kennismaken!

Koop nu je kaart! Meestal zon 70 tot 90 feestgangers! Dus veel meer mensen dan hier rechts aangemeld (veel mensen melden zich hier helaas niet aan)!

Swingen voor singles

  • DJ's van Good2bBack (bekend van vele spetterende feesten) draaien de lekkerste nummers 70s, 80s Till Now! Disco, house, dance, soul, funk, rock, foxtrot, salsa. Voor elk wat wils!
  • Op moderne maar knusse locatie met dansvloer, zitjes, en bar
  • Voor singles 40+50+60+ die graag uitgaan met leeftijdsgenoten;
  • Lid of geen lid van Single Events. Iedereen is welkom!
  • Net als jij komen veel mensen alleen of voor het eerst!
  • Lekker op tijd: vanaf 21.00 u al swingen
  • Vaak ongeveer gelijke aantallen mannen en vrouwen en veel mannen dansen ook!
  • Niet te massaal! Kom vaker! Dan kom je zeker bekenden tegen!

Kennismaken!

TIP! Vooral voor nieuwkomers: kom op tijd en neem plaats aan de kennismakingstafel en doe mee met kennismaken. In wisselende groepjes andere singles leren kennen a.h.v. leuke vraagkaarten! Daarna relaxed verder kletsen en samen de dansvloer op!

Locatie

Waar?  Café Eddie's, Papiermolen 3a, 3994 DK Houten

Parkeren: grote parkeerplaats (sporthal) voor de deur! 

OV: va NS Utrecht bus 47, halte Oude Dorp en dan 6 min lopen of eerst met trein naar NS Station Houten en dan bus 47 n. Oude Dorp en dan 6 min lopen Zie www . 9292.nl

Programma?

v.a. 20.30 u Ontvangst, plaatsnemen aan kennismakingstafels en mee doen met kennismaken 

21.15 u -1.00 u / uitloop 1.30 u Swingen op feest!

Kosten

Kosten voor deelname singleparty: € 11(ex fee) bij betaling via ticketshop. Dit is inclusief kennismaken en hapjes. Of op de avond zelf betaal je voor een kaart aan de deur € 15 contant, pinnen niet mogelijk.

Kaarten

T/m 1 dag van te voren kaarten met korting via de ticketshop (ook voor niet leden). Printen niet nodig. Meld je naam bij de kassa, je naam en ticketnummer staan op de gastenlijst. n.b. Op dag zelf nog voldoende kaarten zonder korting aan de deur!

Ben je lid van de site klik dan op deze pagina rechts boven de foto's onder 'jouw reactie' op 'woont bij', dan staat je foto er ook tussen. Geen lid? Vink in de ticketshop aan > info ontvangen, dan ontvang je de nieuwsbrief.  

En zet vast in je agenda: singleparty Houten elke eerste zaterdag van de maand!