vrijdag, 04 november 2016 12:21

Cultuurcafé – Hoe schrijf ik een goed persbericht?

Op donderdag 8 december aanstaande vindt het Cultuurcafé Hoe schrijf ik een goed persbericht plaats.

Het maken van een persbericht kan je als vereniging, ondernemer of organisatie soms uren kosten. Want wat is nou eigenlijk het nieuws? Waardoor val je op? En hoe schrijf je een lekker leesbare tekst?

Mariëtte Woudenberg van Tekstbureau PuurTaal uit Houten deelt tijdens het Cultuurcafé op donderdag 8 december haar 20 tips voor het schrijven van persberichten. Tijdens de avond ga je ook zelf oefenen met het schrijven van een persbericht. 

Het Cultuurcafé start om 19.30 uur met een kopje koffie of thee. Het Cultuurkenniscafé duurt tot 21.30 uur en vindt plaats in de grote zaal bij de Houtense Helden (het oude politiegebouw aan De Slinger 2). Na afloop is de bar geopend en is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

De training wordt gratis aangeboden door Cultuur Aan de Slinger. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Er is plaats voor maximaal 35 personen. Aanmelden kan via Bea Nederhoff: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cultuur Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren Cultuurkenniscafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten ten aanzien van onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.