maandag, 07 november 2016 17:25

Pieten nemen een kijkje bij Winkelcentrum Het Rond

Kom op 12 november tussen 14:00 en 16:00 uur naar Winkelcentrum Het Rond en krijg een gratis Sinterklaas CD van de Showbizznomaden. Op het Plein zullen er twee Pieten vanuit de feestelijke Pietencaravan gratis cd’s uitdelen.

De Pieten van Sinterklaas zijn er vroeg bij dit jaar; Ze zijn dit jaar door Sinterklaas vooruit gestuurd om te kijken wat er allemaal gebeurd in Houten, om zo de kinderen het perfecte cadeautje te geven!

Zonder stoomboot kwamen de pieten niet heel ver, dus hebben zij speciaal voor hun geheime missie naar Houten een kleurrijke caravan gemaakt. Ben je ook benieuwd naar het schilderstalent van de Pieten of heb je een mooie kleurplaat voor Sinterklaas? Kom dan zaterdag naar Het Rond, want de pietencaravan kan zo weer weg zijn.

Natuurlijk komen de Pieten zaterdag niet met lege handen naar Winkelcentrum Het Rond. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur delen zij gratis Sinterklaas CD’s uit van de Showbizznomaden.

De Showbizznomaden

De Showbizznomaden en Sinterklaas... een mooi stel. Al een paar jaar treden ze samen op. Speciaal voor Sinterklaas schreven de Showbizznomaden twee cd’s vol eigentijdse Sinterklaasliedjes. Sinterklaas is groots fan en wil graag de Houtense kinderen trakteren met hun nieuwe CD vol sinterklaasliedjes.

Liedjeswedstrijd Winkelcentrum Het Rond

Afgelopen zaterdag is de Liedjeswedstrijd van Het Rond van start gegaan en daar zijn mooie prijzen mee te winnen. Op de website van het Rond vind je de melodie. Schrijf je eigen Sinterklaasliedje en win een mooi prijs! Tijdens de intocht op Het Rond op 19 november vanaf 11:00 uur zullen de Showbizznomaden ook aanwezig zijn en wie weet mag jij met de Showbizznomaden je eigen liedje voor Sinterklaas zingen op het grote podium.

Kijk snel op www.hetrond.nl voor meer informatie over alle Sinterklaas activiteiten!