zondag, 20 november 2016 09:15

Sportgala Houten 2016 haalt Olympiër Marko Koers als gastspreker

Het Sportgala Houten heeft voor komende editie voormalig atleet Marko Koers als gastspreker binnengehaald. Op maandag 6 februari zal hij sportverenigingen, sportorganisaties, sponsoren en geïnteresseerden meer vertellen over de sporter of (sport)organisatie als mediabureau.

Marko Koers, drievoudig deelnemer aan de Olympische spelen van Barcelona 1992, Atlanta, 1996 en Sydney 2000, behoorde jarenlang bij de wereldtop op de 800m en 1500m atletiek en is Nederlands recordhouder op de 1000 meter. In 2004 beëindigde hij zijn sportieve carrière. Tegenwoordig is Marko onder andere mentor van aanstormend sporttalent met als doel om de toppers van de toekomst te behoeden voor de valkuilen waar hij zelf mee heeft geschipperd.

Het onderwerp van zijn lezing: ‘Een sporter of (sport)organisatie als mediabureau’ is helemaal van deze tijd. Waar men zich vroeger nog wel eens druk maakte om de ‘exposure’ van wat er op je shirt stond, hoe vaak je in de krant stond of hoe goed leesbaar de reclameborden langs de kant van het veld waren; tegenwoordig is het mogelijk om geheel je eigen platform en bereik te creëren. Je kunt immers zelf verhalen, foto’s en video’s de wereld in brengen. Van onschuldige Facebooker of Twitteraar word je haast een (social) mediabureau en ben je de baas over je eigen content. Echter, blijft het verstandig om wel eerst na te denken over je eigen branding en je eigen verhaal. Marko Koers licht toe vanuit zijn eigen ervaring.

Compleet programma & nomineren

Aansluitend op gastspreker Marko Koers zal er een avondvullend programma zijn met een rijkelijk buffet en de uitreiking van de Sportprijzen. In de categorieën Sporter, Talent, Ploeg, Coach, Vrijwilliger en Foto zijn de prijzen te verdelen. Het aanmelden van sporthelden kan tot en met zondag 18 december via www.sportgalahouten.nl.

Kaarten

Wilt u Marko Koers zijn inspirerende (Social media) verhaal niet missen? Vanaf heden is het mogelijk om kaarten te kopen via de website. Kosten voor de lezing zijn € 5,-. Een compleet ticket (lezing, buffet en entree prijsuitreiking) kost € 15,-. Sportverenigingen en sportorganisaties ontvangen binnenkort een uitnodiging voor het Sportgala Houten waarin zij kaarten kunnen reserveren voor de avond.

Heeft u overige vragen over het Sportgala Houten of wilt u het Sportgala Houten sponsoren? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.